Recepţie: +40 262 214812; +40 737 506642 office@hotelcarpati.ro

Revelion în Maramureș 2018-19, Hotel Carpati

 

OFERTA DE REVELION ÎN MARAMUREȘ

HOTEL CARPAȚI  – BAIA MARE

Perioada 30.12.2018 – 02.01.2019

Sejur 3 nopți de cazare cu pensiune completă + cina festivă de Revelion

Tarif: 1500 Ron / persoană


DUMINICA, 30.12.2018
– Sosirea si intampinarea oaspetilor cu palinca si cozonac
– Cina de “Bun-Venit”

LUNI, 31.12.2018
– Mic dejun (bufet)
– Pranz
– CINA FESTIVA SI PETRECERE DE REVELION

MARTI, 01.01.2019
– Mic dejun (bufet)
– Pranz traditional
– Timp liber pentru relaxare si odihna (pasionatii sporturilor de iarna au ocazia sa se relaxeze pe partiile de schi din apropiere – Suior si Mogosa)
– Cina

MIERCURI, 02.01.2019
– Mic dejun (bufet)
– Check-out


Pentru rezervări și informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la:
– numerele de telefon: 0262 214 812 / 0737 506 642
– sau pe adresa de e-mail: hotelcarpati@gmail.com

* Pentru cei care nu doresc cazare, masa de Revelion va fi 350 RON/persoana.
* Copiii cu varsta intre 0-4 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.
* Pentru copiii cu varsta intre 5-12 ani se achita 500 RON/copil.
* Pentru rezervare, se va achita un avans de 400 RON in momentul efectuarii rezervarii, iar diferenta se va achita la receptie in momentul check-inului.
Acceptam si vouchere de vacanta! ( Sodexo, Edenred, Chėque Vacances)


MENIU REVELION

GUSTAREA DE BUN VENIT
PANCETTA PE STICKS
TOAST CU MASCARPONE SI MELONE
CIUPERCUTA PANE CU BRANZA DE BURDUF
TERINA DE CURCAN IN MANTIE DE JAMBON
COSULET CU BRANZETURI FINE
ECLER CU PASTA DE ICRE
TRIUNGHIURI DE BRANZA CU MAC
DOBOS DIN SPANAC CU SOMON
CANAPEA DE MAR CU CRUDITATI
CURCAN EXOTIC
MUSCHIULET UMPLUT CU BROCCOLI
CREVETI IN SPIRALA DE CARTOFI
MASLINE CURCUBEU

DELICIUL BUCATARULUI
GRUJON DE CURCAN CU SUSAN NEGRU
PIURE DE MORCOVI SI PIURE DE MAZARE
SOS VORONOFF

MINUNEA DE LA MIEZUL NOPTII
FILE DE SALAU IN CRUSTA DE MIGDALE
OREZ SALBATIC CU LEGUME
SOS BUTTER LEMON

SPECIALITATEA CASEI
PIEPT DE RATA IN VIN
CARTOFI GRATINATI IN BROCCOLI
SOS DE MERISOARE
SALATA VERDE CU ACETO BALSAMICO

DULCELE DIMINETII
CREMA CARAMEL CU PROFITEROL SI SOS DE CIOCOLATA

FRUCTE

BAR DE BAUTURI
BAUTURI NON-ALCOOLICE LA DISCRETIE
– COCA-COLA
– SPRITE
– CAPPY PULPY DE PORTOCALE
– APA PLATA/MINERALA
– CAFEA

BAUTURI ALCOOLICE LA DISCRETIE
– WHISKEY JACK DANIEL’S
– COGNAC JIDVEI
– LICHIOR ( CREMA DE CAFEA, CREMA DE WHISKEY)
– VIN ALB/ ROSU/ ROZE “VAL DUNA” (CRAMA OPRISOR)
– BERE CU ALCOOL/ FARA ALCOOL
– SAMPANIE